O nama

O nama

Tko smo mi?

Tvrtka KERAFIX SISTEMI j.d.o.o., osnovana 2020. godine, djeluje na području Primorsko-goranske županije. Iako relativno nova tvrtka, ponosi se što iza sebe ima brojne uspješno odrađene projekte.

Mnoštvo zadovoljnih korisnika garantira da će svaki posao biti obavljen kvalitetno i u potpunosti profesionalno. Osnova našeg uspjeha nalazi se u uloženom trudu i radu te pažnji posvećenoj kvaliteti, za što su najzaslužniji naši zaposlenici. Naš tim sastoji se od iskusnih i pedantnih radnika koji su u potpunosti posvećeni svakome projektu, a uz to radove izvršavamo u dogovorenom roku.

Keramičarski poslovi

Pločice XXL formata

Možemo se pohvaliti time da smo jedni od rijetkih koji se bave postavljanjem pločica velikih formata na ovome području. Iako smo keramičarska firma također se bavimo pružanjem usluga završnih radova u građevini, adaptacije kupaonica i stanova, postavljanja hidroizolacijskih sustava, izrade bazena, izrade mozaika te suhe gradnje, knaufa i spuštanja stropova.

Najnoviji alati i tehnologija

Ulažemo u tehnologiju i napredak poslovanja

Brzi i pouzdani

Posao obavljamo u dogovorenom roku

Kvalitetno i profesionalno

Naš uspjeh temelji se na uloženom trudu i radu

Kontakt

Zainteresirani ste za suradnju?

Upite vezane za naše usluge pošaljite nam putem obrasca. U slučaju bilo kakvih drugih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-mail adrese.

    Polja označena zvjezdicom * su obavezna. Ova web stranica zaštićena je s reCAPTCHA te se primjenjuju Google pravila privatnosti i uvjeti pružanja usluge.